Donateurs

Villeneuve

U kunt het NCAD op verschillende manieren steunen:

Donateur

U kunt donateur worden van het NCAD en zodoende zorgen voor de basis van een gezonde exploitatie van één van de grootste archieven op auto- en verkeershistorisch gebied in Europa. Als donateur steunt u niet alleen ons archief, maar u krijgt vooral toegang tot de grootste informatiebron die er in Nederland op het gebied van de auto te vinden is. 

Het donateur-/sponsorschap is voor bedrijven vanaf € 100,= per jaar;
voor particulieren minimaal € 25,= per jaar;
studenten betalen € 10,= per jaar;
clubs betalen vanaf € 150,= per jaar vanaf een grootte van 200 leden. Daaronder is het tarief € 75,=


U krijgt voor uw donateurschap:

  • Onbeperkte toegang tot de gehele collectie van het NCAD. De gegevens kunt u gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek, voor het gebruiken van interessante stukken voor uw clubblad, voor het schrijven van verslagen en scripties, of als hulpmiddel bij het restaureren van auto’s.
  • Ieder kwartaal onze informatieve nieuwsbrief.
  • Korting op al onze artikelen uit onze webshop.

Wilt u donateur worden of heeft u vragen, bel dan 0492-562 412

 

Schenkingen

Ondanks dat het NCAD reeds een zeer omvangrijke collectie bezit zijn wij altijd op zoek naar materiaal om de collectie aan te vullen. U kunt materiaal op het gebied van autogeschiedenis bij ons aanbieden, vervolgens wordt beoordeeld of het materiaal in onze collectie past. Het NCAD waarborgt het behoud van uw materiaal en stelt dit beschikbaar voor onderzoek door het te catalogiseren. Op die manier kunnen toekomstige generaties kennis nemen van het rijke autoverleden van Nederland. Tevens beschikt het NCAD over een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) verklaring waardoor schenkingen voor de belasting aftrekbaar zijn.