Nieuws

concours 1

 

Het NCAD is dit jaar weer te vinden op het Concours d’élégance Paleis Het Loo: het grootste klassiekerfeest van Nederland.

De 12e editie van het Concours d’élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn staat weer voor de deur. Het grootste klassiekerevenement in Nederland vindt plaats op 1/3 juli 2016. Voor de 12de editie van het Concours d’élégance Paleis Het Loo gaan we uit van de geheel vernieuwde opzet van 2014.

Concours 2

De auto’s die deelnemen aan het Internationale concours zullen een mooier podium krijgen op de Basse-court en de ganzevoet voor het Paleis. Het Nationale Concours verhuist naar de punt van het gras aan de paleis kant en de deelnemers aan de sprint staan opgesteld voor de sponsor van de sprint, Vredestein.  Kortom alles wordt uit de kast getrokken om van de 12de editie een nog groter spektakel te maken dan het al is, met als centraal middelpunt “Paleis Het Loo”. Een mooier decor voor een feestje is niet te bedenken in Nederland.

Niet nieuw maar wel succesvol en dus weer terug zullen de diverse merk- of themagebonden displays op het concoursterrein zijn. Het idee is om vier opvallende, spraakmakende of bijzondere modellen van een merk of volgens een bepaald thema samen te voegen om zo interessante ‘tentoonstellingen’ binnen het autofeest te creëren.

We streven wederom naar een goede mix van unieke, exclusieve automobielen en bereikbare ontwerpen uit het verleden. Dat laatste doen we onder meer met de klassiekerparkeerplaats op het concoursterrein. Daar kunnen bezoekers met hun klassieke auto, gratis parkeren. Dat levert altijd een bonte verzameling op van  leuke, mooie en bijzonders klassiekers. Op het terrein rond het paleis zal voorts van alles te beleven zijn voor jong en oud, man en vrouw. Denk daarbij aan tal van kleine winkeltjes met lifestyle producten, modeshows, optredens van diverse artiesten en heel veel meer!

Lees meer